Belangrijk: Langdurige cliëntenstop. Klik hier voor meer informatie.

Interview met &C, het magazine van Chantal Janzen

26/03/2020  •  2 min leestijd

Onlangs ben ik gevraagd door de redactie van &C, het magazine van Chantal Janzen, naar mijn visie over het delen van persoonlijke verhalen omtrent ons seksleven. Een kleine greep uit het artikel:

Het is een onderwerp waar veel vrouwen zich onzeker over voelen en het kan goed zijn om die onzekerheid te delen met mensen die je vertrouwt. Als blijkt dat anderen dezelfde onzekerheden hebben, kun je daar steun uit halen, de boel relativeren of erom lachen. Als je je alleen maar baseert op ‘mediaseks’ of enkel de positieve verhalen van anderen, kun je gaan twijfelen aan jezelf. (…)

- &C Magazine

Je hoeft niet alles te delen. Je fantasieën en seksuele voorkeuren kun je, als je dat wilt, lekker voor jezelf houden. Seks kan constant veranderen in je leven. Waar je op valt als je 18 bent, daar val je misschien niet meer op als je 38 bent. Fantasieën of gedachten die je nu heel opwindend vindt, kunnen weer verdwijnen. Je eigen seksualiteit kan je ook verrassen: je hebt bijvoorbeeld een relatie met een man, maar fantaseert over vrijen met een vrouw. Zoiets mag je delen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

- &C Magazine

Nieuwsgierig naar het hele stuk? Het magazine ligt nu in de winkel of is online te lezen via Blendle.