Belangrijk: Langdurige cliëntenstop. Klik hier voor meer informatie.

Ervaringen

“Weer genoeg om mee aan de slag te gaan! Super bedankt voor je hulp en je inzichten. Het heeft onze ogen zeker geopend!”

- Sterre (24), Max (24)

“Ik kijk zeker terug op een prettig en waardevol gesprek. Ik verliet de kamer een beetje flabbergasted, het gesprek had me ontzettend aan het denken gezet maar dat was uiteindelijk ook precies de bedoeling 😉. De afgelopen tijd ben ik met onderstaande vragen aan de slag door dingen te proberen, erover te praten en zaken voor mezelf wat duidelijker proberen te krijgen. Het lukt daardoor al een stuk beter dan voorheen om mijn aandacht te verschuiven en een fijne situatie voor mezelf te creëren, wat nu al resulteert in een veel vrijer en positiever gevoel bij seks. Dus nogmaals dank voor het gesprek en je vragen.”

- Nard (26)

“Bedankt voor het mooie traject bij jou. Het heeft me veel gebracht. Vooral acceptatie.”

- Mila (51)

“Ik kijk met een heel prettig gevoel terug op ons gesprek. Dank je wel. Ik merk meer en meer dat mijn sexualiteit echt mijn aandacht verdient.”

- Yasmijn (41)

“Ik vind het altijd heel mooi en fijn om je terugkoppeling achteraf te lezen. Echt bijzonder hoe scherp en tegelijkertijd ook luchtig en open je met je mail terugblikt op het gesprek. Die mails geven me ook altijd weer nieuwe inzichten en een boost :) waarvoor een dikke merci!”

- Cloé (28) en Rik (34)

“Heel erg bedankt voor de gesprekken, ik heb het als heel fijn ervaren. Je komt serieus en toch luchtig over, professioneel maar niet afstandelijk. Ik denk dat Erik en ik wel even vooruit kunnen! Ik zal vast nog vaak aan onze gesprekken terug denken (…)”

- Bibi (36) en Erik (36)

“Bedankt voor het fijne gesprek en de duidelijke mail. (…) Tot nog toe merk ik al echt een verandering. Je hebt me echt anders naar dingen kunnen laten kijken. Heel blij mee.”

- Anja (31)

“Jij bedankt! Ik kijk zeker terug op een prettig gesprek. Het voelt als een eerste stap in de goede richting en dat de bal nu aan het rollen is. Dat geeft rust en energie om ermee aan de slag te gaan”

- Tessa (22)

“Ik zou je graag willen bedanken voor de fijne gesprekken die we hebben gehad! Je hebt me er veel mee geholpen en ik vond het fijn dat het op een praktische manier diepgaand was, zo zou ik het in ieder geval omschrijven. Je hebt het probleem voor mij in ieder geval wat behapbaarder gemaakt. Mocht ik je nog eens nodig hebben weet ik je te vinden! :)”

- Fenne (23)

“Bedankt voor jouw luisterend oor en meedenken. Dit was voor nu even voldoende en bijna gek dat 2 gesprekken mij even over de drempel hebben getrokken.”

- Yassir (28)

“Nogmaals dank voor ons zeer fijne gesprek. Ondanks dat het vooral een kennismaking was hebben een paar opmerkingen die je maakte en vragen die je stelde me al wel aan het denken gezet en het gesprek tussen mij en Sanne op gang gebracht. Vooral het feit dat ik de bewoording ‘stuk’ gebruikte waarop je ageerde en het doorvragen op mijn veronderstelling dat de frequentie hoe dan ook hoger moet zijn (omdat dat zo hoort) hebben nu al geholpen om in mijn hoofd wat meer rust te creëren.”

- Ruben (36) en Sanne (35)